Actualitate

SISTEMUL REACŢIONEAZĂ: HotNews vehiculează informaţii mincinoase împotriva lui Daniel Dragomir

Imediat după dezvăluirile făcute la RTV de Daniel Dragomir, agenţia de ştiri HotNews, apropiată de DNA, a încercat să-l atace pe fostul colonel SRI cu o informaţie mincinoasă. In replică, Dragomir a reacţionat pe pagina sa de socializare, făcând aluzie la „acoperiții” din presă.

„Aşa cum spuneam încă de ieri, sunt două categorii de ofiţeri acoperiţi în media: cei care lucrează în interesul ţării şi cei care lucrează în interesul unei găşti.

Va invit pe dumneavoastră să judecaţi dacă am avut dreptate.  Azi, Hotnews s-a gândit să îmi administreze o lovitură năprasnică:  <<Potrivit unui articol publicat de Adevărul în 28 martie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au trimis în judecată un dosar de evaziune fiscală în care fostul soţ al inspectoarei, Valentin Focica, în calitate de adminsitrator al unei firme, ar fi înregistrat în evidenţele contabile achiziţii fictive de bunuri şi servicii de la societăţi de tip fantomă. Una dintre persoanele acuzate că ar fi administrat societăţile fantomă prin interpuşi în acest dosar este chiar Daniel Dragomir, fost adjunct al fostului director operativ al SRI, Florian Coldea>>.

Orice jurnalist ar fi putut verifică instantaneu pe portalul instanţelor, dosarul fiind trimis în judecată, că este vorba de un alt domn Dragomir Daniel, rezident în Râmnicu Vâlcea (acolo unde se află şi sub o măsură preventivă a controlului judiciar). În perioada următoare vor mai urmă astfel de dezvăluiri puerile.

De ce? Pentru că sunt disperaţi. Vă dau o veste proastă. Timp de trei ani am fost terfelit şi eu şi familia mea. În loc să mă terfeliţi prin articole comandate, nu ar fi mai bine să discutăm de principii şi fapte, de probe şi de documente?”, a scris fostul colonel SRI pe Facebook. Ulterior acestui comentariu, HotNews a scos materialul mincionos de pe site.

To Top