Actualitate

SOV : „Tânăra generație doarme ca proasta în papuci”

Sorin Ovidiu Vîntu iese la rampă din spatele gratiilor, atrăgând atenția că, „în timp ce Dragnea habar n-are să guverneze o țară, Iohannis habar n-are s-o conducă, iar Orban habar n-are pe ce lume se află”, tânăra generație „doarme ca proasta în papuci”.

„Chinezii se pregătesc să cucerească lumea, americanii să cucerească spațial, ungurii Transilvania și Dragnea DNA-ul. Mare om, mărețe idealuri. Băi generație, m-am săturat până peste cap de tema care, de un an de zile, este singura preocupare a coaliției de guvernare – Justiția. În tot acest timp, singura rază de pozitivism care a mai străbătut societatea românească a fost emanată de nou-venita premieriță, care a îndrăznit să împingă granițele competențelor femeiești în zona exclusivistă și de elită a mânuitorilor de motostivuitoare. Și tot așa, arzând etapele, vizionara noastră Vasilica va ajuta România să facă saltul de la Mița Biciclista la Valentina Tractorista.

Dincolo de aceste mici împunsături, a devenit de domeniul evidenței că Dragnea habar n-are să guverneze o țară, că Iohannis habar n-are s-o conducă, că Orban habar n-are pe ce lume se află și că tu, generație, dormi ca proasta-n papuci. Pe acest fond, pe nimeni nu mai miră faptul că generația mea continuă să i-o tragă generației tale, din toate pozițiile.”, este comentariul lui SOV, pe Facebook.
To Top