Actualitate

Timpul s-a comprimat: ziua nu mai are 24 de ore!

Oamenii de ştiinţă susţin că din cauza modificării frecvenţei Rezonanţei Shumann de la 7,8 HZ la 12 HZ ziua s-a micşorat! In consecinţă o zi nu mai are 24 de ore, ci doar … 16 ore.

Geofizicienii considera că Rezonanţa Shumann, adevărata bătaie a inimii planetei,este în relaţie directă cu percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede. Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, dar începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă a acesteia. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz. Consecinţa directă : 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

“Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mări şi largi, dar dacă se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, susţin cercetătorii.

To Top