Actualitate

Băsescu, mai fericit ca niciodată. Despre Udrea? „Nu ştiu, nu mă amestecaţi în problemele doamnei”

Val de veşti bune pentru Traian Băsescu: Mezina sa, Elena Băsescu, va deveni mamă pentru a treia oară, iar fosta lui protejată, Elena Udrea, va naşte în aceeaşi perioadă gemeni.

Băsescu a confirmat luni, pe pagina sa de Facebook, zvonurile potrivit cărora mezina familiei ar fi însărcinată:  „Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”.

Şi Elena Băsescu a anunţat pe Facebook că este însărcinată, precizând că în doar trei luni i se va împlini dorinţa de a avea cel puţin trei copii: „Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru”.

Întrebat, într-o intervenţie prin telefon la RTV, dacă este doar o coincidenţă faptul că fiica sa a rămas însărcinată pentru a treia oară în aceeaşi perioadă cu Elena Udrea, Traian Băsescu a replicat scurt: „Nu ştiu, nu mă amestecaţi în problemele doamnei Udrea”.

„Să dea Dumnezeu!”, a completat fostul preşedinte, informat că Elena Udrea va avea gemeni.

Fostul preşedinte susţine că este fericit că va deveni din nou bunic.

„Ioana avea şi ea planificat un al doilea copil, dar având un proces, deocamdată aşteaptă să se termine procesul”, a mai spus Băsescu.

To Top