Actualitate

Un deputat PSD pleacă la partidul lui Ponta

Un important deputat al coaliţiei de guvernare a părăsit PSD şi s-a înscris în partidul lui Victor Ponta după ce fostul premier a fost achitat în dosarul de corupție. Motivul invocat: partidele de stânga au o problemă ideologică majoră și este momentul pentru apariția unei alternative.

 

Este vorba despre deputatul PSD Cătălin Nechifor,  care a condus organizația PSD Suceava între 2010-2016 şi Consiliul Județean Suceava între 2012-2016. Nechifor a mai fost şi europarlamentar PSD între 2007-2008.

Anunţul lui Cătălin Nechifor coincide cu vizita la Suceava a lui Victor Ponta, unde, în calitate de “nou om politic” a avut prima conferință de presă după ce a fost achitat de ÎCCJ în dosarul Rovinari Turceni.

Din partidul ProRomânia mai fac parte deputații Victor Ponta, Mircea Banias, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin și Eugen Durbacă.

“Nu mai sunt penal. Am redevenit un om bun şi am prins din nou ideea şi energia necesară pentru încerca să continui nişte lucruri pe care le-am lăsat neterminate în 2015 şi de a face alte lucruri şi mai bune. În 2002, cariera mea politică, cu bune şi cu rele, a pornit de la Suceava, aşa că, fiind sentimental şi legat de acele momente, prima mea ieşire în calitate de nou om politic am făcut-o tot la Suceava, alături de Cătălin Nechifor”, a declarat Ponta la conferinţa de presă la care a participat şi noul său coleg de partid.

To Top