Actualitate

Un fost ministru PDL către PNL și USR: „Sunteți doar circari. Vai viața voastră!”

Circ în timpul audierii în comisiile de specialitate din Parlament a lui Valentin Popa, ministrul propus la Educație, după ce reprezentanții opoziției au afișat o panglică pe computerul din fața ministrului desemnat de PSD, făcând aluzie la înregistrarea video care circulă pe internet în care ministrul propus apare în timp ce vorbeşte despre ”pamblică” şi face dezacorduri gramaticale.

Primul a fost senatorul USR, Mihai Goțiu, cel care i-a adus ministrului propus de PSD o carte de Gramatică a Limbii Române. Ulterior, deputatul PNL, Florin Roman, alături de alți doi liberali au adus o panglică și i-au spus ministrului să învețe forma corectă a acestui cuvânt, asta după ce Valentin Popa a spus că ”tăiem pamblica”, la un eveniment public.

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a criticat în termeni duri gestul opoziției.

„Absolut jenante acțiunile <<opoziției>> la audierea nominalizării de la educație. Daca sunteți capabili şi vreți să oferiți o alternativă viabilă, nu circ ieftin, demolați-l demonstrând că sunteți mai buni. Dar nu sunteți. Sunteți doar circari. Puneți oamenii să aleagă între cuțitari de mahala cu şişul în mână şi circari. Vai viața voastră! Nici măcar milă nu îmi e de voi”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

To Top