Actualitate

Un renumit medic i-a salvat viața lui Daniel Ionaşcu. Avocatul, în afara oricărui pericol! (FOTO)

Accidentul de circulaţie produs pe A1, la km. 32, în urma căruia avocatul-teolog Daniel Ionaşcu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca s-a produs după ce mașina în care se afla acesta a fost lovită din spate de un tir al cărui şofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum şi a pierdut controlul volanului.

Avocatul a suferit o fractură deschisă a antebraţului, motiv pentru care a fost operat de renumitul profesor universitar doctor Ioan Lascăr, fostul şef al Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie de la Spitalul Floreasca.

”Mașina e făcută zob, a fost lovit de un tir. Nu a suferit alte traume decât o contuzie severă la mâna stângă, cu fractură deschisă de olecran, poluată cu cioburi, noroi, vopsea, avea plăgi la braț și antebraț. S-a făcut toaleta plăgii, au fost îndepărtați corpii străini, s-a făcut sutură și a fost imobilizat brațul în atelă gipsată. Era și el mirat ce s-a întâmplat cu mâna. A ridicat cotul când s-a spart geamul, iar haina și cămașa erau rupte de cioburi. În rest nu are nicio altă problemă medicală”, a declarat profesorul Ioan Lascăr

Primele informații erau că Daniel Ionașcu ar fi fost lovit și la cap, informații infirmate de prof. univ. dr Ioan Lascăr.

Acesta a mai spus că avocatul  va mai sta câteva zile în spital.

 

To Top