Sport

Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, internat în stare gravă

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu, fostul acţionar al Dinamo, a fost internat de urgenţă la spital, în stare gravă, anunţă observator.tv.

Sursa citată a anunţat cu Vasile Turcu ar fi suferit de mai multe afecţiuni cardiace. Altfel, Vasile Turcu a reunțat la acțiunile pe care le deținea la Dinamo, în martie 2011, pe care i le-a vândut lui Nicolae Badea. Tot atunci, Turcu retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare, dar și din fotbal.

Jurnalistul Dorin Chioțea a scris, pe Facebook, că fostul acționar Dinamo Vasile Turcu este în comă profundă, după tentativa de sinucidere. Potrivit acestuia, care citează surse medicale, inima lui Vasile Turcu ”functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara”.

”Sursele mele din Spitalul de Urgenta Floreasca imi spun ca VASILE TURCU e in coma profunda dupa tentativa de sinucidere prin spanzurare in vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigarii si, implicit, oxigenarii creierului isi spun cuvantul. Are o stare stabila, cu tensiune arteriala normala. Scanarea CT e aparent ok, exceptie facand instalarea (fireasca, in conditiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara. Supravegherea pacientului e maximala pt ca exista riscul unei schimbari de situatie in orice clipa. Prognosticul e rezervat. O eventuala recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce si minuni (precum in cazul lui Gabriel Cotabita)”, a scris jurnalistul Dorin Chioțea

 

To Top