Actualitate

Visul Elenei Udrea de a face Institutul Fericii s-a spulberat. A fost exmatriculată de la UBB

Elena Udrea nu mai este studentă la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Ea a fost exmatriculată, după ce se înscrisese în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Universității „Babeş-Bolyai”, deoarece nu s-a prezentat la niciun examen.

Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut,  în octombrie, pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie.

Blonda a fost admisă la masterul respectiv cu media 8,20. La admitere ea a fost notată cu 9,10 pentru proiectul de admitere, în vreme ce la media examenului de licenţă a fost notată cu 6,85. Ea a participat doar la un singur curs, derulat pe 7 octombrie 2016.

La admitere, Udrea declara că nu face masterul doar de dragul de a-l face, ci vrea să aprofundeze acest domeniu pentru a-l folosi in mod temeinic şi stiinţific. Udrea anunţa pe 21 septembrie 2016 că s-a înscris masterul respectiv cu intenţia de a înfiinţa un Institut al Fericirii, ca să ajute gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

 

 

To Top