Actualitate

Vizat de DNA? Baronul PSD de Olt propus la Ministerul Dezvoltării se autodeclară integru

Deşi în mass-media au apărut informații conform cărora președintele Klaus Iohannis va respinge candidatura pesedistului Paul Stănescu, la Ministerul Dezvoltării,  baronul PSD de Olt susţine că nu are niciun semnal de acest gen dinspre Cotroceni.

”Nu știu nimic! Aștept!”, a spus Paul Stănescu.

Intrebat dacă are probleme de integritate, liderul PSD a răspuns sec: ”Ar fi culmea să consider, dacă eu știu că nu am nicio problemă”.

Corespondentul Europa FM, Ana Maria Constantinescu, spune însă că Paul Stănescu ar fi vizat de o anchetă DNA privind plăţi presupus ilegale ce ar fi fost efectuate de Consiliul Judeţean Olt către un club de fotbal local. Iniţial, dosarul a fost închis, însă în 2015, instanţa a decis redeschiderea cauzei, fiind făcute cercetări in rem.

Mass – media a mai relatat că cei din familia lui Paul Stănescu au avut acces la mai multe funcţii publice: soţia sa a devenit în primăvară consiliera ministrului Educaţiei, cuscra lor a fost numită inspector şcolar adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, funcţie pe care o deţine şi acum, fratele lui Paul Stănescu este deputat PSD, iar tatăl senatorului a fost primarul unei comune din judeţul Olt din 2004 până în 2016, când a împlinit vârsta de 75 ani.

To Top