Actualitate

Wizz Air a lansat serviciul de rezervări pentru vânătorii de chilipiruri

Wizz Air a anunţat introducerea unui nou serviciu care va permite clienților să efectueze o rezervare fără să includă numele tuturor pasagerilor. Produsul este destinat celor care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt siguri de partenerii de drum.

 La momentul achiziţionării Flexible Travel Partner, călătorii WIZZ trebuie să furnizeze doar un singur nume, dar pot rezerva bilete pentru până la nouă alţi pasageri fără să le includă însă şi numele. Clienţii pot furniza celelalte nume în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-in-ul electronic. Noul serviciu este disponibil contra unei taxe de 47 de lei/pasager/zbor.

Anunţul vine la scurt timp după lansarea unui serviciu care le permite pasagerilor să îşi blocheze preţul selectat pentru o perioadă de 48 de ore.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. Compania are 3.300 de angajaţi şi a transportat 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017.

To Top